Profiel

BRANDTotaal is aanspreekpunt voor totale brandbeveiliging en verzorgt de integrale brandbeveiliging van advies, realisatie, aanpassen tot onderhoud.

Vanuit één aanspreekpunt ontstaat de juiste focus op brandveiligheid. Voor de gebruiker heeft dit grote voordelen zoals geen overbodige overlappingen van kosten (denk aan voorrijkosten) en een totale dekking op maat. Wij overleggen desgewenst met verzekeringsmaatschappijen over dekkingen en wij assisteren u bij aanvragen/verlengen van gebruikersvergunningen.

Samen met onze zusterondernemingen bezitten we de expertise voor het invullen van totale beveiligingsconcepten zoals inbraak, CCTV en toegangscontrole.

BRANDTotaal is onderdeel van DuurzaamNL. DuurzaamNL adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoud gebouwgebonden installaties. Het onderhoud geschiedt via innovatieve software waar, naast onderhoud, het mogelijk is CAD tekeningen in te lezen, sleutelbeheer onder te brengen, wagenparkbeheer te registreren, reserveringen, storingsregistratie etc.

Wij maken gebruik van SmartWare® voor online registratie en storingsmeldingen.

In SmartWare® vindt u alle relevante informatie overzichtelijk terug. U heeft snel toegang tot de benodigde gegevens voor het onderbouwen van vervangingen of het maken van een meerjarig onderhoudsplan van uw installaties, brandblussers en andere objecten.

Ook weet u op ieder moment hoeveel u waarvan in huis hebt, waar het is gekocht en door wie. U  houdt overzicht op de onderhoudsbehoefte van objecten, de opgetreden storingen en de reparatie ervan. Via de CAD tekeningenmodule heeft u in één oogopslag inzicht waar de componenten zich bevinden in uw vastgoed. Ideaal voor het aanvragen van de gebruiksvergunning, controle van uw verzekeringen en overige instanties.